hej alla (english further down). hoppas ni mår som prinsossor hennihopa. jag mår prima, men jag kollade körkortet häromdagen och insåg att jag snart inte är 40+ längre. kan man tro?

så innan jag begår ättestupa tänkte jag ha en liten sammankomst. det vore flott om ni hade möjlighet att härvara lördag 16 maj. frågor på det? kolla isf denna informativa (?) video.

platsen för detta har varit under förhandling men nu är det spikat. det blir konstnärsklubbens festlokal i konstnärshuset, smålandsgatan 7. det hela rullar igång runt kl 18.00.


det blir mingel och drinkar följt av diverse levande musik och disco till rätt sent. det kommer att finnas högtaleri, instrument och backline så den som vill framföra något är välkommen att göra det. men programmet blir hårt styrt av MC diktator (jag), såsiga jamsessions göre sig icke besvär.

presenter undanbedes, er närvaro är det viktiga, men eftersom ingen mat serveras (kom mätta, men törstiga) tänkte jag be er bidra med nånting kul till tilltuggsbuffén. det räcker med något litet per hushåll. konferera med mig innan. jag gillar t.ex. snö…

uppdateringar sker här (och på FB-gruppen ‘en bar på slottet’) men det går bra att kontakta mig direkt via telefon, mail eller fejjan. för inside information och hemligheter kontaktar ni min käre bror och kumpan tomas på mejl; tomas at hejgrafik punkt se eller telefon 0739 19 35 35.

klädsel; nja

ride on, och meddela mig om ni kan komma senast 6 maj.

hett välkomna!

– – –

dear friends, do feel warmly invited to a bit of festivities to celebrate the coming of age and nurturing of the inner child. i am turning 50 and have no intention of stopping there. but i wish to bring together some of the great soulful people i’ve had the pleasure of meeting over the years and figured this was a good opportunity.

i don´t have a proper translation of the lyrics in the video but in short it´s about how time flies, symbolized by the passing of grains in a sandglass. but we can enjoy the ride a bit more if we shake the glass making the grains, and ourselves, swirl and dance.

party takes place saturday may 16 in a festive location in central stockholm. a palace actually, konstnärshuset, smålandsgatan 7.

please be welcome!